Lutje për të ndëshkuar armiqtë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të ndëshkuar armiqtë

lutjet e kuranit lutja

Kur Hazret Musai a.s. bëri lutjen e poshtëshënuar, u njoftua prej Zotit që lutja i ishte pranuar dhe mori edhe porosinë që ai vetë të tregohej i qëndrueshëm e të mos ndiqte rrugën e të paditurve:

رَبَّنَاۤ اِنَّکَ اٰتَیۡتَ فِرۡعَوۡنَ وَ مَلَاَہٗ زِیۡنَۃً وَّ اَمۡوَالًا فِی الۡحَیٰوۃِ الدُّنۡیَا ۙ رَبَّنَا لِیُضِلُّوۡا عَنۡ سَبِیۡلِکَ ۚ رَبَّنَا اطۡمِسۡ عَلٰۤی اَمۡوَالِہِمۡ وَ اشۡدُدۡ عَلٰی قُلُوۡبِہِمۡ فَلَا یُؤۡمِنُوۡا حَتّٰی یَرَوُا الۡعَذَابَ الۡاَلِیۡمَ 

O Zoti ynë! Ti pa dyshim i ke dhënë Faraonit dhe parisë së tij luks dhe pasuri të jetës së kësaj bote. O Zoti ynë! Mos vallë me qëllim që ata t’i devijojnë (të tjerët) nga rruga Jote?! O Zoti ynë! Shkatërroji pasuritë e tyre dhe shtrëngoji zemrat e tyre, sepse ata nuk do të besojnë derisa të shohin ndëshkimin e dhimbshëm.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 10:89.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp