Masat parandaluese për mbrojtjen nga Coronavirusi (Covid-19)
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Masat parandaluese për mbrojtjen nga Coronavirusi (Covid-19)

coronavirus koronavirus

Humanity First, organizata bamirëse e Xhematit Musliman Ahmedia sugjeron që të gjithë individët duhet të marrin masat parandaluese për mbrojtjen nga Coronavirusi (Covid-19), masa të cilat tashmë janë njoftuar nga OBSH-ja dhe nga agjensi të tjera shëndetësore dhe shtetërore të vendeve të ndryshme. Kjo është një metodë efikase për të luftuar pandeminë Covid-19. Më poshtë ilustrohen masat parandaluese, si dhe fakte dhe simptoma të Coronavirusit.

masat simptomat coronavirus covid 19

masat simptomat coronavirus covid 19

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp