Lutja për Natën e Kadrit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutja për Natën e Kadrit

Nata e Kadrit është më e mirë se një mijë muaj”, thotë Allahu i Madhërishëm në Kuranin e Shenjtë. Lutja e Natës së Kadrit ka një rëndësi të veçantë për besimtarët. Nata e Kadrit vjen në dhjetëditëshin e fundit të Ramazanit.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp