ITV News: Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia dënon grupin ekstremist ISIS
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

ITV News: Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia dënon grupin ekstremist ISIS

ITV News

Kalifi i Islamit, udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia Hazret Mirza Masrur Ahmedi dënon grupin ekstremist ISIS duke thënë se ata përpiqen vetëm të diskreditojnë emrin e Islamit.

Pyetjes së gazetarit të ITV News: Përse ndieni të nevojshme që të flisni kundër ISIS-it?, Hazret Mirza Masrur Ahmedi iu përgjigj:

Qoftë ISIS, qoftë ndonjë grup tjetër, kushdo që kryen mizori, ne duhet të flasim kundër tij.

Gazetari vijoi duke e pyetur: A ju shqetëson rritja e grupit ISIS?

“Kjo nuk na intereson, sepse ne po bëjmë detyrën tonë për ta përhapur mesazhin e vërtetë të Islamit duke fituar zemrat e njerëzve”, tha Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia

 

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp