Dr. Nasim Rehmatullah - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Dr. Nasim Rehmatullah

Kryeredaktor Alislam.org / Zv.Amir i Xhematit në SHBA

Dr. Nasim Rehmatullah është djali i të ndjerit Sheikh Rehmatullah (Amir i Xhematit të Keraçi-të) dhe i së ndjerës Asghari Begum. Ai erdhi në SHBA në 1975 dhe bëri praktikën për të qenë një kirurg ortopedik. Ai ushtron profesionin e tij në klinikën e tij private Conneaut, Ohio, SHBA, që nga viti 1981. Ai jeton në Conneaut, Ohio me gruan e tij. Ai ka tri vajza.

Aktualisht Dr. Nasim Rehmatullah është Zëvendëspresident i Xhematit Musliman Ahmedia të SHBA-ve. Gjithashut, ai është edhe Kryeredaktor i portalit zyrtar të Xhematit ndërkombëtar www.alislam.org

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp