Lutja e hallexhiut
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutja e hallexhiut

Hazret Abdurrahman Ibni Ebu Bekri r.a. tregon se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. tha se hallexhiu duhet të bëjë këtë lutje:

lutja e hallexhiut

O Allah, mëshirën Tënde kërkoj! As për një çast të vetëm mos më dorëzo te vetja ime! Më rregullo gjithë çështjen time! Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Teje![1]

[1]. Sunen Ebi Davud, kitab “El-Edeb”, bab “Ma lekulu idha asbaha”, hadithi nr. 5090.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp