Vendosja e dinjitetit njerëzor përmes të Dërguarit të Allahut (s.a.)
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Vendosja e dinjitetit njerëzor përmes të Dërguarit të Allahut (s.a.)

Misionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Kosovës

Fjalim nga z. Shkëlqim Bytyçi, misionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Kosovës, i mbajtur gjatë Xhelsa Salanës së 7-të të Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë, më 12 tetor 2014.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp