Shkëlqim Bytyçi - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Shkëlqim Bytyçi

Misionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Kosovës

Shkëlqim Bytyqi dedikoi jetën e tij për t’i shërbyer Islamit dhe aktualisht shërben si misionar lokal i Xhematit Musliman Ahmedia të Kosovës.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp