A mund të ngrejë Zoti Isain në qiell?
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

A mund të ngrejë Zoti Isain në qiell?

Kalifi i Katërt i Mesihut të Premtuar r.a.

Nëse Zoti i Madhërishëm ka mundësi të krijojë Hazret Isain pa baba, atëherë Ai a nuk mund të ketë fuqi edhe për ta ngritur atë lart në qiell? Përgjigje nga Hazret Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar a.s.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp