Rational Religion Archives - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Rational Religion

Faqja “Rational Religion” drejtohet nga një grup të rinjsh muslimanë të Xhematit Ahmedia që duan të tregojnë se shkenca dhe feja kanë përputhëshmëri; se besimi dhe arsyeja mund të shkojnë së bashku; se spiritualiteti i vërtetë dhe feja e vërtetë janë një dhe e njëjtë. Për ta bërë këtë, ata shkruajnë artikuj sa shkencorë, aq edhe fetarë dhe, gjithashtu drejtojnë një kanal në YouTube duke mbuluar çështje të ndryshme që lidhen me ekzistencën e Zotit. Kurani është fjala e Zotit dhe natyra është vepra e Tij, dhe nuk mundet që këto dy gjëra të mos përputhen me njëra-tjetrën.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp