Pesë sahabë të Profetit Muhammed a.s.
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Related Contents from Topics

Pesë sahabë të Profetit Muhammed a.s.

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Hazret Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht, përmendi pesë prej sahabëve të Profetit Muhammed s.a.v.s. që morën pjesë në Betejën e Bedrit, që janë:

  1. Hazret Jezid bin Rukajsh r.a.
  2. Hazret ‘Abdullah bin Makhreme r.a.
  3. Hazret ‘Amr bin Ma’bed r.a.
  4. Hazret Nu’man bin Malik r.a.
  5. Hazret Khubejb bin ‘Adij el-Ensari r.a.
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp