Pse Hazret Ebu Bekri r.a. luftoi kundër apostatëve (renegatëve)? Pjesa II
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Related Contents from Topics

Pse Hazret Ebu Bekri r.a. luftoi kundër apostatëve (renegatëve)? Pjesa II

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Jeta e Hazret Ebu Bekrit r.a., Kalifi i Parë i Profetit. | Pse Hazret Ebu Bekri r.a. luftoi kundër apostatëve (renegatëve)? Shpjegim i argumentuar me fakte historike dhe logjike. | Përkthim në shqip i fjalimit të së xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë dhe Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, më 15.04.2022.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp