MTA - Televizion i Xhematit Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
MTA – Televizion i Xhematit Musliman Ahmedia

MTA – Televizion i Xhematit Musliman Ahmedia

Televizion satelitor

MTA International filloi në vitin 1994 nga Hazret Kalifi i Katërt i Mesihut të Premtuar, Mirza Tahir Ahmed r.a.. Kanali MTA nuk varet nga sponsoret komerciale, por atë e drejtojnë vullnetarët e Xhematit anekënd botës nën udhëheqjen e Kalifit të kohës.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp