Lutje për të kërkuar mirësi
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar mirësi

lutjet e kuranit lutja

Hazret Abdullah Ibni Abasi r.a. tregon se në kohën kur Hazret Musai a.s. bëri lutjen e mëposhtme, gjendja e tij ishte kaq e mjerueshme, saqë qoftë për një kokërr hurme, ai varej nga të tjerët.[1] Pas kësaj lutjeje, Zoti i Madhërishëm jo vetëm që ia rregulloi qëndrimin dhe ushqimin, por i dha familje dhe shtëpi në mërgim.

رَبِّ اِنِّیۡ لِمَاۤ اَنۡزَلۡتَ اِلَیَّ مِنۡ خَیۡرٍ فَقِیۡرٌ

O Zoti im! Çfarëdo mirësie të më dërgosh, unë me të vërtetë jam lypës për të.[2]

[1]. Xhelalud-din es-Sujuti, “Ed-Durrul-Menthur”, vëll. 5, f. 125.
[2]. Kurani Famëlartë 28:25.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp