Hazret Mirza Masrur Ahmedi, do të mbajë fjalim në Parlamentin Holandez
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Hazret Mirza Masrur Ahmedi, do të mbajë fjalim në Parlamentin Holandez

parlamenti i holandes

Pishtari i paqes, Hazret Mirza Masrur Ahmed, më 6 tetor 2015, do të mbajë fjalim në Parlamentin Holandez, inshallah.

Kalifi i Xhematit Musliman Ahmedia është udhëheqës botëror i miliona muslimanëve ahmedianë. Ai shquhet për veprimtarinë e tij për të promovuar paqen në mbarë botën. Për këtë qëllim, ai ka mbajtur fjalime në Senatin Amerikan të Kapitol Hillit (qershor 2012), në Parlamentin Europian (dhjetor 2012), në Parlamentin Britanik (tetor 2008 dhe qershor 2013), në Qendrën Ushtarake të Gjermanisë (maj 2012) dhe në shumë kuvende të tjera të shteteve të mëdha e të vogla të botës.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp