Lutje për mohuesit dhe përgënjeshtruesit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për mohuesit dhe përgënjeshtruesit

arka e nuhut varka e nuhut islami

Hazret Katade r.a. tregon se Hazret Nuhi a.s. e mallkoi popullin e tij atëherë kur ai u lajmërua prej Zotit se asnjë prej tyre nuk do ta besonte atë.

رَّبِّ لَا تَذَرۡ عَلَی الۡاَرۡضِ مِنَ الۡکٰفِرِیۡنَ دَیَّارًا ﴿۲۷﴾ اِنَّکَ اِنۡ تَذَرۡہُمۡ یُضِلُّوۡا عِبَادَکَ وَ لَا یَلِدُوۡۤا اِلَّا فَاجِرًا کَفَّارًا

O Zoti im! Mos lër askënd prej mohuesve të banojë në tokë. Po i le ata, patjetër do t’i devijojnë robërit e Tu dhe s’do të lindin (gjë tjetër), veçse të ligë dhe mohues të ashpër.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 71:27-28.

Share via