Kalendari i Ramazanit 2021 | Për të gjitha trojet shqiptare
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kalendari i Ramazanit 2021

kalendari i ramazanit, hena e re

Xhemati Musliman Ahmedia ju uron përzemërsisht muajin e bekuar të Ramazanit! Zoti ju pranoftë agjërimet, adhurimet, veprat dhe lutjet dhe ju mundësoftë pëlqimin e Tij dhe afrimin me Të! Amin! Më poshtë, do të gjeni Kalendarin e Ramazanit për 2021, për Tiranën, Prishtinën dhe Shkupin. Për qytete të tjera të Evropës, ju lutem gjeni linkun poshtë këtij postimi.

Koha e syfyrit

Koha për të mbyllur syfyrin (Imsaku) është 1 orë e 30 minuta përpara lindjes së diellit dhe po nga ky moment fillon edhe koha e namazit të sabahut.

Kalendari i Ramazanit 2021 për Tiranën

Kalendari i Ramazanit 2021

Kalendari i Agjërimit 2021 për Kosovën

Kalendari i Ramazanit 2021

Kalendari për Maqedoninë e Veriut (Shkup)

Kalendari i Ramazanit 2021

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp