Mesazhi i Kalifit në këtë kohë të jashtëzakonshme
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Mesazhi i Kalifit në këtë kohë të jashtëzakonshme

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar (Allahu e ndihmoftë fuqimisht) më 27 mars 2020 u drejtua anëtarëve të Xhematit me një video mesazh nga zyra e tij, në Islamabad, Tillford, lidhur me masat kufizuese nga përhapja e Covid-19, për shkak të të cilave nuk mund të zhvillohej namazi i së xhumasë. Ai u bëri thirrje anëtarëve të xhematit që nëse për shkak të pandemisë, shteti i tyre ka vendosur masat kufizuese në lëvizje për të ardhur në xhami, ata duhet të organizojnë namaze të përditshme si dhe namazin e të xhumasë me xhemat nëpër shtëpitë e tyre.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp