Hajdar Ali Zafar
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Hajdar Ali Zafar

Hajdar Ali Zafar

Kryeimami i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë

Molana Hajdar Ali Zafar është kryeimami i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë. Fakultetin e Teologjisë e kreu në Rabvah të Pakistanit. Më pas ai shërbeu në Azi, në vendet e Afrikës dhe në Evropë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp