Lutje për të pasur trashëgimtarë të denjë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të shpëtuar nga vetmia dhe për të pasur trashëgimtarë të denjë

lutje vetmia trashegimia

Allahu i Madhërishëm thotë se kur Hazret Zekerija a.s. bëri këtë lutje, Ai ia pranoi duke ia përmirësuar shëndetin bashkëshortes së tij dhe duke i dhënë Jahjanë.

رَبِّ لَا تَذَرۡنِیۡ فَرۡدًا وَّ اَنۡتَ خَیۡرُ الۡوٰرِثِیۡنَ

O Zoti im! Mos më lër vetëm. Ti je më i miri nga të gjithë trashëgimtarët.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 21:90.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp