Lutje e Ibrahimit a.s. për të gjetur mbështetje te Zoti
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje e Ibrahimit a.s. për të gjetur mbështetje te Zoti

Në një ajet të tij, Kurani Famëlartë porosit besimtarët të përvetësojnë modelin e Ibrahimitas, dhe në të njëjtin ajet, përmend këtë lutje të tij:

رَبَّنَا عَلَیۡکَ تَوَکَّلْنَا وَ اِلَیۡکَ اَنَبْنَا وَ  اِلَیۡکَ الْمَصِیۡرُ

O Zoti ynë! Te Ti mbështetemi, Te Ti vijmë të penduar dhe te Ti do të kthehemi.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 60:5.

 

Image: Courtesy of Ali Mir; under Creative Commons License

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp