Zia H. Shah. MD - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Zia H. Shah. MD

Zia H Shah është mjek, ushtron profesionin e tij në Upstate të Nju Jorkut. Ai ëshë kryeredaktori i portalit TheMuslimTimes.info, përgjegjës për fenë dhe shkencën në redaksinë e revistës “The Muslim Sunrise”, revista e parë muslimane në Amerikën e Veriut. Ai shkroi më shumë se 400 artikuj për Islamin, krishterimin, secularizmin, fenë dhe shkencën. Ai mund të ndiqet në twitter @The_MuslimTimes

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp