Malik Samar Imtiaz
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Malik Samar Imtiaz

COO Alislam.org

Chief Operation Officer at Alislam.org

Malik Samar Imtiazi nga viti 2010, shërben në portalin zyrtar të Xhematit Musliman Ahmedia Ndërkombëtar www.alislam.org.

Nga viti 2012, shërben si përgjegjës pranë Ahmadiyya Global Concept, nën udhëzimin e Hazret Kalifit të Pestë të Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht. Jeton në Hamburg.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp