Farrukh Tahir - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Farrukh Tahir

i diplomuar nga "Instituti Ahmedian i Gjuhëve dhe Teologjisë" në Kanada

Farrukh Tahir është një i diplomuar nga “Instituti Ahmedian i Gjuhëve dhe Teologjisë” në Kanada.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp