Dr. Tayyab Ahmed Mansoor - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Dr. Tayyab Ahmed Mansoor

Dr. Tayyab Ahmed Mansoor ka një doktoraturë në farmaci dhe është autor i artikujve të shumta të botuar në revista shkencore. Ai interesohet në temat për çështjet bashkëkohore dhe shkencore. Ai ka shërbyer si udhëheqës i të rinjve në rangun kombëtar në Portugali. Aktualisht ai jeton në Londër dhe mund të kontaktohet @DrTAMansoor

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp