Mesazhi i paqes mbërrin në qytetin e Pejës, në Kosovë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Mesazhi i paqes mbërrin në qytetin e Pejës, në Kosovë

shperndarja e fletushkave

Të rinjtë e Xhematit Musliman Ahmedia të Kosovës, kanë shpërndarë fletushkën “Muslimanët për lirinë, paqen dhe besnikërinë” më 30 gusht 2015 në qytetin e Pejës.

Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp