Mijëra shqiptarëve në Tiranë u është dhënë mesazhi i paqes nga të rinjtë muslimanë ahmedianë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Mijëra shqiptarëve në Tiranë u është dhënë mesazhi i paqes nga të rinjtë muslimanë ahmedianë

shperndarja-e-fletushkes

Fletushka “Muslimanët për lirinë, paqen dhe besnikërinë” u është shpërndarë mijëra njerëzve në rrugët e Tiranës si dhe atyre që ishin të pranishëm në “Lutjen e Paqes” të zhvilluar më 8 shtator 2015.

Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp