Tahir Chaudhry - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Tahir Chaudhry

Gazetar, orientalist dhe Youtuber

 • Tahir Chaudhry studioi filozofi dhe studime orientale në Universitetin Christian-Albrechts në Kiel (2010).
 • Është themelues i revistës në internet DAS MILIEU (2013).
 • Punon si gazetar në në ZEIT Online, FAZ.net dhe në revistën Focus (2015).
 • Trajnimin gazetaresk e kreu në Süddeutsche Zeitung në Mynih (2016)
 • Studioi filozofi dhe studime orientale në Christian-Albrechts-Universität zu Kiel (2010)
 • Themelimi i revistës në internet DAS MILIEU (2013)
 • Praktikë në ZEIT Online, FAZ.net dhe Focus-Magazin (2015)
 • Trajnim gazetar në Süddeutsche Zeitung në Mynih (2016)
 • Punoi si intervistues për Revistën e Intervistave të Andy Warhol (2018) dhe Intervistat GALORE (2019)
 • Dhënë Çmimin e Integrimit të Shtetit të S-H (2011), çmimin i, Slam Art Prize (2016) dhe Çmimin Media Gazetari Edukative të Fondacionit Deutsche Telekom (2019)
 • Themelimi i emisionit diskutues YouTube GRENZGÄNGER dhe degët e tij të podcastit Po sikur … në Podimo (2020)
 • Aktiviteti si këshilltar politik për një politikan federal (2020)
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp