Sarmad Naveed - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Sarmad Naveed

Sarmad Naveed është imam i Xhematit Musliman Ahmedia dhe është diplomuar në Institutin Ahmedia për Studimet Gjuhësore dhe Teologjike në Kanada. Ai shërben si Redaktor dhe bën pjesë në Bordin Editorial për revistën “The Review of Religions”, dhe gjithashtu koordinon rubrikën “Facts from Fiction”. Ai gjithashtu është shfaqur si panelist dhe prezantues i programeve në Televizionin Musliman Ahmedia (MTA) si p.sh. “Ahmadiyyat: Roots to Branches”.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp