Qasim Choudhary - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Qasim Choudhary

Teolog dhe studiues i gjuhëve

Kasim Çaud’hri (Qasim Choudhary) është një i diplomuar nga Xhamia Ahmedia i Kanadasë, (Instituti i Xhematit Musliman Ahmedia për teologjinë dhe gjuhët në Kanada), dhe shërben si imam i Xhematit Musliman Ahmedia në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp