Nabil Mirza - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Nabil Mirza

Teolog, Imam francez i Xhematit Musliman Ahmedia

Nabil Mirza me origjinë nga Franca dhe aktualisht shërben si imam i Xhematit Musliman Ahmedia në qytetin Montréal, i vendosur në provincën Franceze-Kanadeze të Kebekut.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp