Malik Jamil R. Rafiq - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Malik Jamil R. Rafiq

Malik Jamil R. Rafiq është një teolog që jeton në Rabvah, Pakistan. Ai ka shërbyer si dekan i Jamia Ahmadiyya (Institutit Ahmedian të Teologjisë) dhe aktalisht po drejton Drejtorinë e Botimeve të Xhematit në Pakistan.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp