Atif Rashid - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Atif Rashid

Atifi është shkrimtar i pavaruar dhe jeton në Mbretërinë e Bashkuar. Ai gjithashtu është një organizator i eventeve të komunitetit dhe gazetar karizmatik. Ai ka shkruar mbi shumë tema, duke përfshirë fenë, politikën, shëndetësinë dhe çështjet aktuale.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp