Ataul Mujeeb Rashid - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Ataul Mujeeb Rashid

Imam i Xhamisë së Londrës

Imam Ataul Mujeeb Rashid (Ataul Muxhib Rashid) është teolog dhe imam i Xhamisë së Londrës (The London Mosque), dijetar i shquar i Xhematit Musliman Ahmedia.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp