Alastair McIntosh - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Alastair McIntosh

Alastair MacIntosh është autori i “Tokë dhe shpirtNjerëzit kundër pushtetit të korporatës”, e shkruar nga së bashku me George Monbiot dhe Peshkopi i Liverpulit si “një libër që të ndryshon-jetën”. Ai është një mik i Qendrës së Skotlandës për Ekologjinë Humane, dhe ka botuar shume artikuj mbi çështje të gjendjes në botë dhe nevojën për t’i kuptuar ato nga një perspektivë shpirtërore. Një Kuaker ne traditën e krishterë, ai shërben si një këshilltar për Xhaminë Qendrore të Glaskout dhe zhvillon leksione për rëndësinë e bashkëjetesës paqësore në Joint Services Command & Staf Kolegji – Kolegji ushtarak kryesor Britanik.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp