Ahmad Kamal - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Ahmad Kamal

Ahmad Kamal është misionar dhe teolog i Xhematit Musliman Ahmedia. Ai është kryetar i Organizatës së të Rinjve të Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp