Wereldleider van de Ahmadiyya Moslim Gemeenshcap opent plechtig nieuwe Makhzan-e-Tasaweer website

10 februari 2016

PERSMEDEDELING

Makhzan-e-Tasaweer beheert historische fotografische beelden van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap

De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap is verheugd te kunnen meedelen dat, op 7 februari 2016, het Wereldwijde Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, de Vijfde Khalifa (Kalief), Zijne Heiligheid, Hazrat Mirza Masroor Ahmad de nieuwe Makhzan-e-Tasaweer website heeft ingehuldigd en geactiveerd.

2016-02-10-MT-002

Zijne Heiligheid huldigde de website in vanuit de Makhzan-e-Tasaweertentoonstelling en kantoren die zich bevinden in het Tahir House complex gelegen aan Deer Park Road in Zuidwest-Londen.

Na zijn aankomst activeerde het Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap officieel de website alvorens een stil gebed te leiden om God de Almachtige te bedanken.

Daarna inspecteerde Zijne Heiligheid kort de recentelijk gemoderniseerde tentoonstelling, die nu ook beschikt over hoogtechnologische interactieve infrastructuur. Tijdens zijn bezoek werd Zijne Heiligheid rondgeleid door Mr. Omair Aleem, Hoofd van Makhzan-e-Tasaweer.

Makhzan-e-Tasaweer, in zijn huidige vorm, is operationeel sinds 2006 om historische beelden van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap te verzamelen en te archiveren.

De permanente tentoonstelling in Tahir House werd in oktober 2007 plechtig geopend door Hazrat Mirza Masroor Ahmad.

Een gelijkaardige tentoonstelling werd opgezet in Qadian, Indië. Daarnaast lopen ook minder omvangrijke tentoonstellingen in Noorwegen en Spanje.

Einde.