Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap lanceert MTA International Africa TV kanaal

Het nieuwe kanaal zal specifieke inhoud produceren voor het Afrikaanse continent
De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap is verheugd om aan te kondigen dat op 04:00 (BST), 1 augustus 2016, de Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, de Vijfde Khalifa (kalief), Zijne Heiligheid, Hazrat Mirza Masroor Ahmad MTA International Afrika gelanceerd heeft – een nieuwe televisie kanaal om aan de behoeften van de mensen in Afrika te voldoen.
2016-08-01-MTA-Africa-Launch-002

Zijne Heiligheid lanceerde het kanaal uit de Transmissie Afdeling van  MTA International London Studio’s, gebaseerd in de Fazl Moskee.

2016-08-01-MTA-Africa-Launch-003
De lancering werd gevolgd door een stil gebed geleid door Zijne Heiligheid om God de Almachtige te danken.

Het nieuwe kanaal begon met het uitzenden van de recitatie van de Heilige Koran, gevolgd door een programma om het nieuwe kanaal voor te stellen.
MTA International Afrika zal alle programma’s van de kalief blijven uitzenden, zoals zijn wekelijkse vrijdagspreek en andere toespraken.

Het zal ook unieke inhoud produceren speciaal voor de mensen in Africa, er zullen ook programma’s uitgezonden worden uit de nieuwe studio MTA International Ghana Studio’s in Accra.
2016-08-01-MTA-Africa-Launch-004
Het doel van het kanaal is om de ware en vreedzame leer van de islam te verspreiden in lokale talen en een middel te zijn voor de morele training van de Ahmadi-moslims in Afrika.