Hoofd van Ahmadiyya Moslim Gemeenschap arriveert in Ottawa [NL/FR]

In de Naam van Allah, De Barmhartige, De Genadevolle

Français

16 oktober 2016

PERSMEDEDELING

 Hazrat Mirza Masroor Ahmad gaat Parlementsleden toespreken in Canadesehoofdstad

De Internationale Leider van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, de Vijfde Khalifa (Kalief), Zijne Heiligheid, Hazrat Mirza Masroor Ahmad is op 15 oktober 2016 aangekomen in de Canadese hoofdstad Ottawa.

Zijne Heiligheid kwam om 19.50 uur plaatselijke tijd aan in de Baitul Naseer Moskee waar hij werd begroet door honderden Ahmadi Moslim mannen, vrouwen en kinderen die allen verheugd waren om hun spirituele leider te zien. Na zijn aankomst leidde Zijne Heiligheid de Maghreb en Isha gebeden.

Tijdens zijn bezoek aan Ottawa, staat er op het programma van Zijne Heiligheid een historische toespraak in het Nationale Parlement van Canada en zal hij ook ontmoetingen hebben met Regeringsministers, Parlementsleden en de media. Zijne Heiligheid zal ook persoonlijke ontmoetingen hebben met honderden plaatselijke Ahmadi Moslims.

Eerder op de dag was Zijne Heiligheid om 11.15 uur vertrokken uit Peace Village, Ontario. Onderweg naar Ottawahield Zijne Heiligheid halt in de stad Kingston, waar leden van de plaatselijke Ahmadiyya Moslim Gemeenschap waren samengekomen om hem te begroeten.

Einde