Hoofd van Ahmadiyya Moslim Gemeenschap arriveert in Japan

17 november 2015

PERSMEDEDELING

Hazrat Mirza Masroor Ahmad reist af om eerste Ahmadiyya Moskee in Japan in te huldigen

Op 17 november 2015 arriveerde het Wereldwijde Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, de Vijfde Khalifa (Kalief), Zijne Heiligheid, Hazrat Mirza Masroor Ahmad in Tokyo, Japan voor zijn derde bezoek aan het land.

Zijne Heiligheid kwam om 7.40u plaatselijke tijd aan op de Tokyo Haneda Luchthaven, waar hij werd verwelkomd door Anees Ahmad Nadeem, de Voorzitter van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap in Japan en verscheidene andere leden van de Gemeenschap uit zowel Japan als het buitenland.

Later op de dag bezocht Zijne Heiligheid het Meiji Heiligdom in Tokyo, waar hij officieel tot Japan werd verwelkomd door Shigehiro Miyazaki, de Vice-Opperpriester.*

Na eerdere bezoeken aan Japan in 2006 en 2013, zal Hazrat Mirza Masroor Ahmad tijdens dit bezoek de Baitul Ahad Moskee in Nagoya inhuldigen tijdens de wekelijkse Vrijdagpreek van deze week. De Vrijdagpreek zal wereldwijd uitgezonden worden door MTA International.

Daarnaast zal Zijne Heiligheid ook verscheidene andere officiele bezoeken afleggen en gesprekken voeren tijdens zijn bezoek, waaronder de hoofdtoespraak ter gelegenheid van een Speciale Receptie die georganiseerd wordt om de opening van de nieuwe Moskee in Nagoya te vieren.

Einde

Voor meer informatie: media@pressahmadiyya.com