Hoofd van Ahmadiyya Moslim Gemeenschap arriveert in Canada [NL/FR]

In de Naam van Allah, De Barmhartige, De Genadevolle

Français

4 oktober 2016

PERSMEDEDELING

 Hazrat Mirza Masroor Ahmad werd begroet door duizenden Ahmadi Moslims in emotioneletaferelen in Peace Village

2016-10-03-ca-arrival-002

De Internationale Leider van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, de Vijfde Khalifa (Kalief), Zijne Heiligheid, Hazrat Mirza Masroor Ahmad arriveerde op 3 oktober 2016 in Canada, waar hij werd begroet door duizenden Ahmadi Moslims bij zijn terugkeer naar Peace Village in Vaughan, Ontario na een periode van meer dan 4 jaar.

2016-10-03-ca-arrival-003

Zijne Heiligheid werd op de Toronto Pearson Luchthaven in Canada verwelkomd door Mr. Lal Khan Malik, de Nationale Voorzitter van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap in Canada, en verscheidene andere functionarissen die Zijne Heiligheid vervolgens begeleidden naar de Baitul Islam Moskee in Peace Village, het nationale hoofdkwartier van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap in Canada.

Bij zijn aankomst in Peace Village werd Hazrat Mirza Masroor Ahmad verwelkomd door duizenden Ahmadi Moslims, die leuzen van vreugde en liefde scandeerden en hun dankbaarheid aan Allah de Almachtige betuigden.

2016-10-03-ca-arrival-004

Zijne Heiligheid werd ook begroet door de Eerbiedwaardige Maurizio Bevilacqua, Burgemeester van Vaughan, de Eerbiedwaardige Steven Del Duca, Minister van Transport voor Ontario, en de Eerbiedwaardige Deb Schulte, Nationaal Parlementslid.

Ogenblikken na zijn aankomst leidde Zijne Heiligheid de Zuhr en Asr gebeden in de Baitul Islam Moskee.

2016-10-03-ca-arrival-005

Zijne Heiligheid is vanuit Londen afgereisd om de 40e Jaarlijkse Bijeenkomst (Jalsa Salana) van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap bij te wonen, die plaatsvindt van 7-9 oktober in Mississauga.

Zijn bezoek valt ook samen met de viering van de 50e Verjaardagvan de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap in Canada.

Einde