Hoofd van Ahmadiyya Moslim Gemeenschap gearriveerd in Denemarken

5 mei 2016

PERSMEDEDELING

 Hazrat Mirza Masroor Ahmad begintaan zijn derde bezoek aan Denemarken

Het Wereldwijde Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, de Vijfde Khalifa (Kalief), Zijne Heiligheid, Hazrat Mirza Masroor Ahmad is op 4 mei 2016 gearriveerd in Kopenhagen, Denemarken na een korte vlucht uit Londen.

Bij zijn aankomst op de luchthaven van Kopenhagen werd Zijne Heiligheid begroet door de Nationale President van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap in Denemarken, Mr. Muhammad Zakaria Khan, alvorens begeleid te worden naar de Nusrat Jahan Moskee, waar Zijne Heiligheid werd begroet door honderden Ahmadi Moslim mannen, vrouwen en kinderen.

Later die dag leidde Zijne Heiligheid de Zuhr en Asr gebeden alvorens het Moskeecomplex, dat recent werd gerenoveerd en uitgebreid, aan een inspectie te onderwerpen.

Tijdens zijn bezoek zal Zijne Heiligheid zijn wekelijkse Vrijdagpreek vanuit de Nusrat Jahan Moskee in Kopenhagen geven en zal hij ook de slottoespraak verzorgen op een speciale receptie ter ere van zijn bezoek.

Zijne Heiligheid zal verder nog ontmoetingen hebben met verscheidene hoogwaardigheidsbekleders en gasten, alsook persoonlijke ontmoetingen met leden van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap die in Denemarken wonen.

Einde