Limburg, België : Ansarullah Boomplantage evenement

Met genade van Allah almachtig hebben de majlis ansarullah uit 8 verschillende steden de kans gekregen om  bomen te planten op 22 november 2014. Dit programma om bomen te plaatsen werd georganiseerd door de organisatie NatuurPunt Orgination Limburg. Om over het programma te bespreken heeft er een ontmoeting plaatsgevonden tussen de eerste vice-voorzitter van majlis Ansarullah, mijnheer Naim Shaheen en de voorzitter van NatuurPunt, mijheer Hans.

Volgens het programma hebben de 40 ansar uit 8 verschillende steden gewerkt van 10:00 uur tot 14:00 uur om 560 bomen te planten.

Tijdens het werkproces had NatuurPunt versnaperingen aangeboden. Om 14:00 uur hadden de ansarullah na het werk Zohar en Asar gebed aangeboden.

Hierna werden er voedselpakketten uitgedeeld aan iedereen waaronder ook NatuurPunt. Dit programma werd afgesloten met het gebed onder leiding van de voorzitter Ansarullah.

Meneer Hans van NatuurPunt was diep onder de indruk van dit programma en had ook interesse getoond in het gedachte om nogmaals samen te werken met majlis Ansarullah. Voorzitter Ansarullah heeft Meneer Hans verzekerde dat de Ansarullah zeer trots zijn om humanitaire werk uit te voeren en dat ze met blijdschap opnieuw zouden meedoen.

22 nov 2014