Opruimactie door Ahmadiyya Moslim Gemeenschap België op 1 januari 2019

Video reportage ATV

Opruimactie 1 jan 2019

Zoals elk jaar had de leden van Ahmadiyya Moslim gemeenschap België ook dit jaar de kans om een opruimactie te organiseren. Deze opruimactie werd met de toestemming van de gemeente in dertien verschillende steden georganiseerd waaronder Dilbeek, Antwerpen, Merksem, Lier, Turnhout, Hoogstraten, Hasselt, Sint-Truiden, Beringen, Genk, Herk de stad en Liège. Dit is een programma die is gepland en uitgevoerd elk jaar door Majlis Khuddam ul Ahmadiyya.

Door Gods Genade had Ahmadiyya Moslim Gemeenschap Belgie de eer om het Nieuwjaar te beginnen met het Tahajud gebed. Hierna werd het Fajr gebed verricht en Darsul Quran gegeven. Dit is een manier om het nieuwe jaar te beginnen met gebeden voor vrede en harmonie in het land. Meer dan 500 leden van de Ahmadiyya Moslim gemeenschap namen hieraan deel, waaronder atfal, khuddam en Ansar. In alle majalis en Djamaats was er ook ontbijt voorzien.

De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap wenst iedereen van harte een gelukkig Nieuwjaar en hoopt dat de komende jaar heel veel succes en geluk zal brengen voor iedereen. Ameen.