Statusi i gruas në Islam

Nga: Shahid Ahmad Butt Shoqëria Islame me më shumë se 1 miliard ndjekës dhe me një shtrirje të gjerë gjeografike përbën një pjesë të madhe të popullsisë botërore. Fatkeqësisht në shumë vende ku praktikohet feja Islame, si Afganistan, Pakistan, Afrikë Veriore apo në Lindjen e Mesme, gratë trajtohen keq apo u mohohen të drejtat e … Continue reading Statusi i gruas në Islam