Pse mbajnë shaminë gratë muslimane?

Allahu i Madhërishëm, duke treguar arsyen e obligimit të hixhabit (mbulesa islame) në Kuranin Famëlartë thotë: “Kjo është më e përshtatshme që ato të njihen dhe të mos ngacmohen”.[1] Sipas Islamit, një grua e devotshme që i druhet Zotit duhet të shfaqet në publik duke mbartur vlerat e larta morale të dëlirësisë dhe të fisnikërisë. … Continue reading Pse mbajnë shaminë gratë muslimane?