Hafiz Muzaffar Ahmad - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Hafiz Muzaffar Ahmad

Hafiz i Kuranit, teolog, haditholog

Hafiz i Kuranit, teolog, haditholog, autor i shumë librave për historinë e Islamit. Fakultetin e teologjisë e kreu në Xhamia Ahmedia Rabvah të Pakistanit. Libri i tij i titulluar “Thesari i lutjeve” është përkthyer edhe në gjuhën shqipe.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp