Dr. Mirza Sultan Ahmad - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Dr. Mirza Sultan Ahmad

Pediatër dhe historian

Dr. Mirza Sultan Ahmedi shkollën e lartë mbaroi në Punjab Medical College, Pakistan. Ai kreu studimet FCPS në vitin 2001. Prej 15 vitesh, ai shërben si drejtor i pediatrisë në Spitalin Fazle-Omar, Rabvah, Pakistan. Përveç profesionit të tij si pediatër, ai është edhe autor i 3 librave të historisë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp