8 : 35 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَ مَا لَہُمۡ اَلَّا یُعَذِّبَہُمُ اللّٰہُ وَ ہُمۡ یَصُدُّوۡنَ عَنِ الۡمَسۡجِدِ الۡحَرَامِ وَ مَا کَانُوۡۤا اَوۡلِیَآءَہٗ ؕ اِنۡ اَوۡلِیَآؤُہٗۤ اِلَّا الۡمُتَّقُوۡنَ وَ لٰکِنَّ اَکۡثَرَہُمۡ لَا یَعۡلَمُوۡنَ ﴿۳۵﴾
    8 : 35 E çfarë kanë ata që Allahu të mos i ndëshkojë, ndërkohë që ata pengojnë (njerëzit) për në Xhaminë e shenjtë, edhe pse ata nuk janë kujdestarë të saj. Kujdestarët e saj janë vetëm të druajturit (ndaj Zotit), por shumica e tyre nuk e dinë.
    Shpjegime

    Kujdestaria e Xhamisë së shenjtë që kishin idhujtarët, ishte thjesht në aspektin lëndor të Xhamisë. Kujdestaria e saj e vërtetë gjithmonë ka qenë në përgjegjësinë e besimtarëve, edhe në të kaluarën, edhe në të ardhmen.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp