78 : 30 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَ کُلَّ شَیۡءٍ اَحۡصَیۡنٰہُ کِتٰبًا ﴿ۙ۳۰﴾
    78 : 30 Dhe Ne kemi ruajtur çdo gjë në një libër.
    Shpjegime

    Shpikja e mjeteve të telekomunikacionit dhe e instrumenteve të tjera të ngjashme ka vërtetuar faktin se jo vetëm veprimi i njeriut, por edhe fjalët e tij mund të ruhen dhe të riprodhohen.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp